Aseman Lapset ry:lle ratkaisuehdotuksia arjen haasteisiin

CXPA Finlandin ensimmäinen Hack käynnistyi Elisan Katja Bäckströmin sekä CXPA Finlandin ja Shiruten Sirte Pihlajan toivottaessa osallistujat tervetulleiksi. Aseman Lapset ry:n toimintaa esittelivät järjestön edustajat Christian Wentzel ja Hannamari Marttio.

Hackista uusia ajatuksia ja toimintamalleja

Osallistujat saivat tämän jälkeen pureutua Aseman Lapset ry:n arjen haasteisiin asiakas- ja työntekijäkokemuksen ammattilaisten näkökulmasta.

Hackissa paitsi auttettiin Aseman Lapset ry:tä, myös opittiin toisilta uusia tapoja parantaa asiakaspalvelun laatua ja asiakaskokemaa. Pienryhmät nimittäin vedettiin Elisan ja CXPA Finlandin fasilitaattorien voimin ja eri menetelmiä hyödyntäen. Kullakin ryhmällä oli oma haasteensa ratkottavana. Työtä olivat tukemassa myös Aseman Lapset ry:n asiantuntijat, joista jokainen kertoi omasta näkökulmastaan järjestön arjesta.

Hackin voittaja oli Aseman Lapset

Lyhyen verkostoitumistauon jälkeen ryhmät esittelivät kukin vuorollaan työpajatyöskentelynsä tulokset. Aseman Lapset ry:n asiantuntijaraati päätyi toteamaan järjestön itsensä olevan tilaisuuden suurin voittaja. Raati toi esille parhaat opit kunkin ryhmän ehdotuksista ja kiitteli vuolaasti osallistujia näiden panoksesta.

Tilaisuuden henki oli innostunut ja rento. Vieraiden kommenteissa päällimmäiseksi nousi mahdollisuus saada tehdä jotain merkityksellistä. Sen sijaan, että olisimme kilpailleet muita ryhmiä vastaan, teimme kaikki yhdessä töitä yhteisen, merkityksellisen tavoitteen eteen.