1. Rekisteröityminen

Täytäthän oheisen lomakkeen tiedot rekisteröityäksesi. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*)

Miksi rekisteröityä?

Huomaathan, että rekisteröitymiseen tarvitset yrityksen sähköpostiosoitteen. Pidäthän tietosi ajan tasalla, jotta varmistat palveluidemme toimivuuden myös jatkossa. Työpaikkaa vaihtaessasi käy päivittämässä tiedot sivustollamme.

Jos olet jo aiemmin tilannut uutiskirjeemme toisella sähköpostiosoitteella, tällä lomakkeella tekemäsi valinta uutiskirjeen tilauksesta ei vaikuta aiempaan tilaukseesi. Käythän vaihtamassa vanhan tilauksesi sähköpostiosoitteen seuraamalla meiltä saamasi kutsun tai uutiskirjeen lopussa olevaa henkilökohtaista päivityslinkkiä, kun haluat yhdistää tilit.

Käytämme Eventbrite-palvelua tapahtumiin ilmoittautumiseen. Yhdistämällä tunnuksesi Eventbriteen näet, mihin tapahtumiimme olet osallistunut ja mihin tulossa sekä saat niihin liittyvää palveluneuvontaa jatkossa.

Näin rekisteröidyt:

  1. Anna tietosi rekisteröityäksesi sivustollemme.
  2. Lähetämme sähköpostiisi vahvistuslinkin oman tietoturvasi varmistamiseksi.
  3. Kun saat viestin, vahvista sähköpostiosoitteesi aktivoidaksesi käyttäjätunnuksesi.
  4. Lopuksi yhdistä tapahtumapalvelu Eventbriten tilisi tunnuksiisi. Jos et ole vielä Eventbriten käyttäjä, pystyt liittymään prosessin yhteydessä.
  5. Kun linkitys on tehty, näet verkkopalvelussamme tulevat ja menneet tapahtumamme, joissa olet osallistujana sekä pystyt ilmoittautumaan tarjolla oleviin tilaisuuksiin. Myös kaikki muut uudet ja tulevat palvelumme ovat käytössäsi.
Etkö ole vielä tilannut uutiskirjettämme?
Seuraamalla viestintäämme kuulet ensimmäisenä tulevista tapahtumistamme.

Tutustu tietosuojaselosteeseen