CX DAY 2019:
MITEN PÄÄSTÄÄN ASIAKKAAN IHOLLE?

*** TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ, MUTTA OTAMME VASTAAN ILMOITTAUTUMISIA JONOTUSLISTALLE ***

Kansainvälistä asiakkuuskokemusten päivää vietetään jo seitsemättä kertaa. Juhlimme yrityksiä, yhteisöjä ja työntekijöitä, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia asiakkailleen. Torstaina 3.10. järjestettävässä Customer Experience Day -tapahtumassa kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja, opit alan parhaita käytäntöjä ja tapaat muita alan ammattilaisia. CXPA Finland järjestää tapahtuman yhteistyössä K-ryhmän kanssa tämän uudella päätoimitalolla K-Kampuksella.

CX-päivän teemana on tällä kertaa ASIAKKAAN IHOLLA ja miten eri organisaatiot kohtaavat asiakkaansa viime metreillä, tuottaessaan ja tarjotessaan asiakaskokemuksia. Puhujiksi ja panelisteiksi tapahtumaan ovat tulossa mm.

* Peter Fredman, Toimitusjohtaja, Fredman Group
* Mika Halmesmäki, Vice President, Kespro
* Jani Karotie, Kaupan palveluiden johtaja, K-ryhmä
* Esa-Matti Karine, Myynti- ja asiakaskokemusjohtaja, Surveypal
* Bjorn Low, Founder and Managing Director, Edible Garden City, Singapore
* Aki Luomanen, Kauppias, K-Supermarket Postitalo
* Pekka Möttö, Toimitusjohtaja, Kyyti
* Sirte Pihlaja, Toiminnanjohtaja, CXPA Finland & CEO, Shirute (pj)
* Kalle Ruuskanen, Partneri, Strategi, Muutostoimisto Flow
* Pekka Vihma, Osakas, Hallituksen jäsen, Vanajanlinna Group / Levi Spirit

Palkitsemme myös Suomen parhaan asiakasteon, joten olethan paikalla! Tunnustus voi osua juuri Sinun kohdallesi. Muista tehdä myös oma ehdotuksesi palkinnon saajaksi (http://bit.ly/CXAwardFinland2019). Arvomme kaikkien ehdotuksen tehneiden kesken Wild Immersionin elämyslahjakortin. Lisätietoja palkinnosta saat sivustoltamme (http://bit.ly/CXAwardFinland). Samalla voit käydä myös tutustumassa viime vuosien voittajiin.

CX Day on maksuton kutsuvierastilaisuus. Mikäli haluat kutsua tapahtumaan myös kollegasi tai olet kuullut tapahtumasta tuttavasi kautta, ota meihin yhteyttä ennen ilmoittautumista (http://www.eventbrite.com/contact-organizer?oid=6017573201&s=21940215).

Haluatko tuoda etukäteen oman kysymyksesi/ajatuksesi esille puheenvuorojen yhteydessä? Lähetä kysymyksesi ennen tapahtumaa, auki olevan palautekanavamme kautta: http://fbly.io/cxpafi. Pyrimme käsittelemään mahdollisimman monta osallistujien lähettämää kysymystä (anonyymisti) puheenvuorojen yhteydessä.

Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova. Muista siis perua ilmoittautumisesi ajoissa, jos et pääsekään paikalle, sillä tapahtumiimme on usein hyvin pitkä jonotuslista. Näin kaikki halukkaat pääsevät mukaan! Mikäli ilmoittautumista ei peruta riittävän ajoissa eikä organisaatiostasi pääse osallistumaan ketään sijastasi, pyydämme peruuttamatta jääneistä paikoista 50€ lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Tämän tapahtuman osalta toivomme lahjoitukset osoitettavan Aseman Lapset ry:n hyväksi. Lahjoita summa keräystilille (Danskebank: IBAN: FI19 8000 1301 0103 03 / BIC/SWIFT-koodi: DABAFIHH). Käytäthän lahjoitusten yhteydessä viitettä 1119, kiitos!

Voit tehdä lahjoituksen myös soittamalla lahjoitusnumeroihin 0600 411 050 (5,09 €/puhelu + pvm) tai 0600 411 051 (10,19 €/puhelu + pvm)

Mikäli sinulle tulee viime hetken este, voit peruuttaa paikkasi verkossa tai ilmoittaa meille.

Tee lahjoitus Aseman Lapset ry:n hyväksi jos et pääse tilaisuuteen ja paikka jää perumatta