TULETHAN MUKAAN CXPA FINLANDIN HACKIIN AUTTAMAAN YLEN CX-HAASTEISSA

Rakkaat vieraamme! Viimekertainen CXPA Finlandin järjestämä CXPA Hack oli niin onnistunut tapahtuma, että päätimme toteuttaa samantyyppisen tilaisuuden uudestaan yhteistyössä Elisan kanssa.

Tänä keväänä saamme nauttia virtuaalisesta tapahtumasarjasta uusien haasteiden parissa. Tervetuloa mukaan oppimaan käytännön tekemisten kautta lisää asiakkuuskokemuksien kehittämisestä ja johtamisesta!

Järjestämme CXPA Hackin toukokuussa online-tapahtumasarjana, joka alkaa kickoffilla 4.5., jatkuu virtuaalisin pienryhmätapaamisin ja päättyy finaaliin 25.5. Toimintakautemme Experience Economy -teeman mukaisesti tavoitteena on työstää pienryhmissä erilaisia ratkaisuja Ylen käytännön CX-haasteisiin.

Käynnistystilaisuudessa meidät johdattelevat Ylen toimintaan ja haasteisiin edustajat eri puolilta sen organisaatiota. Esittelyjen pohjalta ratkomme Ylen asiakaskokemuksiin liittyviä haasteita CXPA Finlandin ja Elisan vapaaehtoisten fasilitaattorien tukemana pienryhmätyöskentelynä. Tapahtumaan osallistuu lisäksi useita Ylen asiantuntijoita, jotka vastaavat ryhmissä esille nouseviin kysymyksiin.

Haasteet on muotoiltu seuraavien teemojen ympärille:

* Strategia ja asiakaskokemus
* Asiakaspolun kehittäminen
* Puheentunnistus, ääniohjaus ja uudet käyttöliittymät

Tarkemmat pienryhmien käsittelemien haasteiden kuvaukset löydät osoitteesta https://cxpa.fi/event/cxpa-finland-hack-2021/?filter=schedule

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää meille toiveen, mitä teemaa käsittelevään ryhmään osallistuisit mieluiten. HUOM! Teemme parhaamme, mutta emme voi taata jokaiselle paikkaa preferenssin mukaisessa ryhmässä.

Olemme myös varanneet aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle networkingin merkeissä.

Kerro meille, mitä haluat kysyä tai kuulla teemaan liittyen. Lähetä toiveesi ennen tapahtumaa aina auki olevan palautekanavamme kautta: http://fbly.io/cxpafi.  Pyrimme käsittelemään mahdollisimman monta osallistujien lähettämää kysymystä puheenvuorojen yhteydessä.

Tapahtuman puheenjohtajan tehtävistä vastaa CXPA Finlandin toiminnanjohtaja ja Shiruten toimitusjohtaja Sirte Pihlaja.

Tapahtumasarja on maksuton kutsuvierastilaisuus aiheesta kiinnostuneille. Huomaathan, että kutsu on henkilökohtainen. Mikäli haluat kutsua tapahtumaan myös kollegasi tai olet kuullut tapahtumasta tuttavasi kautta, ota meihin yhteyttä ennen ilmoittautumista.

HUOM! Osallistujat saavat tarkemmat ohjeet lähempänä ensimmäistä tilaisuutta.

CXPA Hackiin on tilaa vain rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista omasi ilmoittautumalla välittömästi!

Tervetuloa auttamaan, oppimaan uutta ja verkostoitumaan!

Terveisin CXPA Finland –tiimi

Ps. Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova. Muista siis perua osallistumisesi ajoissa, jos et pääsekään mukaan, sillä tapahtumiimme on usein hyvin pitkä jonotuslista. Näin kaikki halukkaat pääsevät mukaan! Mikäli ilmoittautumista ei peruta riittävän ajoissa eikä organisaatiostasi pääse osallistumaan ketään sijastasi, pyydämme peruuttamatta jääneistä paikoista 50€ lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.

Tämän tapahtuman osalta toivomme lahjoitukset osoitettavan Nenäpäivä-säätiön hyväksi. Voit lahjoittaa summan verkossa, mobiilisti tai pankkitilin kautta:

MobilePaylla numeroon 22123
Pivo, Siirto ja OP-mobiili lahjoitukset numeroon 888 555
Nenäpäivä-säätiön tilille:

Osuuspankki FI44 5780 1020 0003 14
Nordea FI37 1572 3000 3844 20
Danske Bank FI47 8000 1570 8504 13
Yrityksen viite: 3104
Yksityishenkilön viite: 4006

Mikäli sinulle tulee viime hetken este, voit peruuttaa paikkasi verkossa tai ilmoittaa meille.

Tee lahjoitus Nenäpäivä-säätiön hyväksi jos et pääse tilaisuuteen ja paikka jää perumatta.