Hackissa etsittiin ratkaisuja toimitila- ja kauppakeskuskehittämisen murrokseen

CXPA Finland Hackissä suunniteltiin tänä vuonna rakennetun ympäristön tulevaisuutta. Erityisesti paneuduttiin muuttuviin tarpeisiin, joihin toimitila- ja kauppakeskustoimijoiden täytyy vastata niin markkinoinnin, työntekijäkokemuksen kuin mittaamisen ja raportoinnin osalta. 

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Kiinteistöalan Koulutuskeskus Kiinkon, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry:n, Suomen Kauppakeskusyhdistys ry:n, Elisan ja Shiruten kanssa.

Tapahtuman puheenvuoroissa syväluodattiin rakennetun ympäristömme tulevaisuutta

CXPA Finlandin Ambassador Heli Vainio Norteconilta toivotti osallistujat tervetulleiksi puhuen muun muassa siitä, mitä ostaminen tänään on ja mihin tarpeeseen se vastaa.

Rakli ry:n toimitilajohtaja ja Suomen Kauppakeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Mikko Östring kuvasi omassa osuudessaan kauppakeskusvision kehittymistä liikennettä, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluja, erilaisia kunnallisia palveluja, toimistoja, asumista ja liikkeenharjoittamista yhdistäviksi tiloiksi.

Puolet ryhmistä palkinnoille

Pienryhmille annettuja haasteita pureskeltiin niin hyvällä menestyksellä, että jury päätyi valitsemaan kolme parasta joukkuetta ja antamaan kaksi kunniamainintaa. Katso ratkaisuehdotukset ja lue uutisestamme, mitkä joukkueet nousivat voittajiksi ja kunniamaininnoille.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, kapteeneille, asiantuntijoille ja Hackiin osallistuneille. Onnittelut voittajille!

Hackin yleisöäänestys on vielä käynnissä CXPA Puheet -forumillamme. Voit äänestää omaa suosikkiasi, vaikket olisi osallistunut tapahtumaan!