CXPA Finlandin keskustelut verkkoon

Uudet tuulet puhaltavat CXPA Finlandin suunnilla, sillä ammattilaisyhteisömme uusi keskustelufoorumi on julkaistu osana sivustoamme. Mikäs sen kätevämpää, kuin päästä samassa paikassa tarkastelemaan laadukasta CX-aiheista sisältöä sekä keskustelemaan muiden CX -osaajien kanssa.

Liity mukaan keskusteluun tai seuraamaan, mistä CX -tietäjät tällä hetkellä puhuvat! CXPA Puheet -keskustelupalstoilla kollegasi kohtaavat ja odottavat jo innokkaasti kommenttejasi ja keskustelunavauksiasi.

Oletko kiinnostunut siitä, mistä muut alallasi tällä hetkellä puhuvat? Pääset seuraamaan keskustelupalstoja samantien. Keskusteluihin osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä CXPA Finlandin palvelujen käyttäjäksi. Se onnistuu helpoiten sivustollamme.

Pääset vaihtamaan ajatuksia niin digitaalisesta vastuullisuudesta kuin monista muistakin yhteisöämme puhuttavista aihepiireistä.

CXPA Puheet -palstalla pääset myös seuraamaan webinaarisarjaamme ja katsomaan ja kuulemaan puheita ja esityksiä sekä osallistumaan ja keskustelemaan digitaalisesti muiden osanottajien kanssa, ajasta ja paikasta riippumatta. Aiheet ovat aina ajankohtaisia ja vieraspuhujat alamme parhaita asiantuntijoita.

Odotettavissa on mielenkiintoisia keskustelunavauksia, ajatuksia ja sisältöjä myös myöhempään ajankohtaan siirtyneen Digitaalinen vastuullisuus -tapahtumamme esiintyjiltä. Pysythän siis kuulolla!

 

Jatka keskusteluja

Nyt voit jatkaa keskustelua CX-teemoista CXPA Puheet -keskustelufoorumillamme!